Száguldás a házasságba

Száguldás a házasságba

Az biztos, hogy nem ragaszkodott a klisékhez, az a német úriember, aki gyorshajtással kérte meg barátnője kezét. Sőt még a rendőrség is a “cinkosa” volt az eljegyzésben.

Egy német fiatalember, Christian Breier nem mindennapi módját találta ki az eljegyzésnek: elvitte akkor még barátnője autóját, majd miközben szándékosan gyorsabban hajtott el a trafipax előtt, egy „hozzám jössz feleségül” – természetesen német – feliratú táblát tartott a kezében. Persze a leendő vőlegény figyelt rá, hogy annyira még se menjen gyorsan, nehogy túl magas legyen a büntetés.

A szabálysértési bírságot természetesen a tulajdonos, az akkor még barátnő címére küldte ki a német rendőrség. A szabálysértést igazoló fotót meglátva pedig a barátnő nagyon hamar menyasszonnyá vált.

Így kell tökéletesen kivitelezni egy lánykérést:

A kérő rendkívül ügyesen vitelezte ki az eljegyzést. Mindössze 10 km/órával lépte túl a sebességhatárt, így csak egy tizenöt eurós büntetés érkezett ki. Sőt a német hatóság még segített is a lánykérésben, ugyanis vették a lapot és a szokásosnál nagyobb, A/4-es méretben küldték ki a gyorshajtást igazoló fotót. Bár a bírságot behajtották ennyit mindenképpen megért a nem mindennapi leánykérés.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás