Scarlett Johansson mégis az Államokban tartotta titkos esküvőjét

Scarlett Johansson mégis az Államokban tartotta titkos esküvőjét

Scarlett Johansson és Romain Dauriac titkos esküvőjéről még előző hónapban röppentek fel a pletykák, mikor a színésznő csillogó karikagyűrűvel az ujján jelent meg. A pletykák pedig beigazolódni látszanak.
A New York Post információi szerint a pár egy nagyon bensőséges ceremónián házasodott össze nem sokkal kislányuk, Rose érkezése után.
Az újságnak a pár egy közeli ismerőse mondta el, hogy Johansson és Dauriac gyermekük érkezése után egy meghitt esküvőt tartottak, amelyet nagyon nagy titokban tartottak, mivel mindketten szerették volna kizárni a nyilvánosságot.

Nagyon sokan találgatták az eljegyzés után, hogy vajon a vőlegény, Romain Dauriac szülővárosában, Párizsban lesz-e z esküvő. Azonban egy bennfentes elárulta, hogy a pár az Egyesült Államokban, egy titkos helyen kelt egybe, amely távol esett mind Hollywood, mind New York nyilvánosságától.

A nyilvánosságot kerülő párom még 2012-ben kezdett randevúzni, majd 2013-ban el is jegyezték egymást. Scarlett Johansson a lapoknak azt mondta az eljegyzés után, hogy semmiképp sem szeretné sietetni az esküvőt, az eljegyzés egy nagyon izgalmas időszak, amelyet ki kell élvezni.

A színésznő novemberben lett harminc éves, kislányát, Rose-t pedig szeptemberben hozta világra. A pár szóvivője elmondta, hogy mostantól igyekeznek kerülni a nyilvánosságot, mivel kislányukat a rivaldafényen kívül szeretnék felnevelni.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás