10 ok az őszi esküvő mellett

10 ok az őszi esküvő mellett

Bár általában ősszel véget ér az esküvői szezon, azonban ez az évszak is tartogat csodálatos lehetőségeket magában. Tíz okot is találtunk miért érdemes az őszi esküvő mellett voksolni.
Kényelmes otthonos hangulat: A hűsebb esték miatt nem kell aggódni. Gyertyafényben, meleg takaróba burkolózva és forró italt szürcsölgetve mindenki egy felejthetetlen hangulatú vacsorát fogyaszthat el. A táncparketten meg úgy is elég forró lesz a hangulat.

Nem mindennapi színek: Az őszi esküvő remek alkalom arra is, hogy különleges színeket vess be. A tengerészkék, bronz, burgundi vörös, mély lila és persze kihagyhatatlan őszi színként a narancssárga, csodálatosan mutatnak a színösszeállításokban.

Lenyűgöző őszi levelek: A már sárguló levelek és lombkoronák gyönyörű hátteret adnak az esküvői fotóknak. Az eső miatt sem kell aggódnotok, hiszen egy jó fotós még abból is csodálatos képeket tud kihozni. Persze, ahogy egy korábbi cikkünkben is szerepelt, nem árt esőtervet készíteni.

Fantasztikus őszi virágok: Az őszi virágoknak is, mint például a dáliának pompás formái és színei vannak, és mivel szezonjuk van, olcsóbban lehet őket beszerezni is.

Rusztikus stílus: A stílus kedvelőnek egyszerűen tökéletes az őszi esküvő. Természetesen az őszi táj nem csak ennek ad páratlan hátteret, más stílusokat is könnyedén ötvözhetünk.

Melengető italok: A forró almabor, a rumos kakaó mályvacukorral, vagy a rumos tea még a legfázósabbakat is felmelegíti. A bár is teljesen otthonossá válik, a hangulatról nem is beszélve.

Koszorúslányok egyedien: Ha már minden különleges a koszorúslányok is legyenek azok. A hűsebb őszi időben a ruhához érdemes egy stólát is beszerezni, amelyet akár mindegyikük máshogy hordhat. Sőt a stólákra ráhímezve a neveket, akár a koszorúslányok ajándéka is lehet.

Gyümölcsös ültetők: A szokványos papír ültető kártyák helyett, használj névvel ellátott gyümölcsöt, például almát, vagy körtét. Sokkal egyedibb hangulatot teremt és még költségkímélő is.

Gyertyák: Eláraszt mindent a romantika, ahogyan a korai naplemente után mindent gyertyák fénye ragyog be. Ha ez nem igazi esküvői hangulat, akkor mi más?

Esti tábortűz: A vidéki esküvők alkalmával kifejezetten megkoronázhatja az estét egy közös tábortűz. Akár még egy-egy étel is elkészülhet mellette.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás