Alexis Bledel is a titkos esküvőt választotta

Alexis Bledel is a titkos esküvőt választotta

Alexis Bledel, akit főként a Szívek Szállodája című sorozatból ismerhetünk, egy amerikai lap szerint titokban már egybekelt vőlegényével, a szintén színész Vincent Kartheiserrel. Az elmúlt hónapokban több titkos sztár esküvőre is fény derült.

Egy újabb titkos esküvő híre látott napvilágot: Alexis Bledel és Vincent Kartheiser kelt egybe. A ceremóniát teljes titoktartás közepette Kaliforniában tartották meg még korábban a nyáron. A színész páros 2012-ben ismerkedett össze, egy forgatás alkalmával. Alexis Bledel vendégszereplőként tűnt fel, a színész sorozatában.

Ugyan a páros profi módjára, csak a forgatások befejeztével kezdett el randevúzni, a színészkollégák már akkor suttogták, hogy milyen erős a kémia közöttük. Végül a pár 2012 októberében állt nyilvánosság elé közösen, majd öt hónappal később a színész feltette a nagy kérdést.

A pár mindkét tagjának ez lesz az első házassága. Alexis Bledel vőlegénye előtt négy évig járt Milo Ventimiglia-val, akit szintén Szívek Szállodája sorozatból ismerhetünk, Vincent Kartheisert pedig Rachel Leigh Cookhoz fűzték romantikus szálak.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás