Iszak Eszti jegygyűrűt kapott

Iszak Eszti jegygyűrűt kapott

Iszak Eszti és Dobrádi Ákos nem akarta nagydobra verni, hogy kapcsolatuk magasabb szintre lépett. A Nagy Duett szünetében azonban Eszti óvatlanul leleplezte titkukat, miszerint Ákos nyaralásuk alatt, Costa Rica tengerpartján eljegyezte a VIVA TV műsorvezetőjét.

A 26 éves Eszter és a 12 évvel idősebb Ákos már másfél éve él boldog kapcsolatban. A távolság, a rohanó élet és az állandó médiaszereplés sem tudta kikezdeni szerelmüket, amit most egy gyűrűvel pecsételtek meg.
Az énekes és a műsorvezető sosem teregette ki magánéletét a nyilvánosság előtt, így azokra a kérdésekre sem válaszoltak soha, hogy szeretnének-e összeházasodni, vagy hogy terveznek-e gyerekeket.

„Costa Ricában többnyire Intiéknél laktunk. Nagyon jól szórakoztunk négyen, jól éreztük magunkat, sokat utazgattunk országon belül. Inti és barátnője megmutatott nekünk sok érdekes helyi dolgot. Pár napra azért lementünk a tengerpartra kettesben is.” – mesélte Eszter a nyaralásról, ám úgy tűnik, nem mondott el mindent…

A Nagy Duett idei zsűrijében Ákos is helyet kapott, akit szerelme is elkísért a felvételre. A szünetben Eszter Balázs Klárival susmorgott a színpad mögött, s bár hallani nem lehetett, miről beszéltek, a fiatal műsorvezető csillogó gyűrűjét mutogatta Klárikának. Eszter vasárnap még elhárította a Blikk riporterét, aki az eljegyzésről kérdezte, nem sokkl később azonban következőt írta ki Facebook üzenőfalára:„Úgy tűnik, nem tudjuk tovább titokban tartani:) Ákos egy Costa Rica-i tengerparton megkérte a kezem! Annyit elárulhatok, hogy az enyém volt a világ legromantikusabb lánykérése:)”
Forrás: Blikk

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás