George Clooney és kedvese előtt szabad az út

George Clooney és kedvese előtt szabad az út

A következő nagy hollywoodi esküvővel, George Clooney és ügyvéd kedvese Amal Alamuddin menyegzőjével kapcsolatban még mindig nagy a titkolózás. Azonban az már biztos, hogy jogi akadálya már sincsen a frigynek, a pár megkapta a szükséges iratokat – számolt be egy angol lap.George Clooney és Amal Alamuddin álomesküvőjének már nincsen akadálya. Az angol lapnak nyilatkozó ügyintéző elmondta, hogy a menyasszony minden szükséges iratot kézhez kapott, most már ott tudnak összeházasodni, ahol csak akarnak.
Az első híresztelések szerint a pár a színész olaszországi Como tónál lévő villájában esküszik. Ezt az is megerősíteni látszik, hogy a helyi tanács elfogadott két olyan szabályt is, amely megakadályozza, hogy idegenes jussanak a villa közelébe.
Más források szerint, azonban a menyasszony szerint túlzottan „nyilvános” a tópart, a sokak által várva várt esküvőnek. Ebből többen feltételezik, hogy a pár máshol fog megesküdni, és a villa csak a vendégek elszállásolására szolgál majd. A legutóbbi hírek szerint Velencében fognak egybekelni, ahol először találkoztak. A parttól nem messze lévő, elzárt kis szigeten teremtenék meg a bensőséges hangulatot.
Megint mások viszont úgy tudják George Clonney és kedvese a Chelsea-i Városházán fog örök hűséget fogadni, és csak utána indulnak Olaszországba, hogy ott tartsanak egy pazar partit.
Bár a ceremónia igen bensőségesnek ígérkezik, a vendégek listáján végignézve, olyan mintha a legutóbbi kasszasiker stáblistáját olvasnánk végig. A meghívottak között ott van a friss házas Angelina Jolie és Brad Pitt páros, Sandra Bullock, Julia Roberts, Bono, a U2 énekese, Matt Damon és Ellen Barkin is. Utóbbi állítólag néhány héttel ezelőtt szervezett leánybúcsút Amal számára.

 

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás