Öt kedves és vidám ötlet esküvőre

Öt kedves és vidám ötlet esküvőre

Számtalan inspiráló ötletet találhatunk az esküvőre az interneten. Az esküvőt tervezve pedig nagy szükség is van rájuk. Néha egy-egy apróság is sokat jelenthet a vendégeknek és a hozzátartozóknak, vagy épp örök emlék maradhat. Internetes szörföléseim alkalmával engem a következő öt vidám és aranyos ötlet fogott meg a leginkább.
Számrendelés a meghívón
Bár tény, hogy ez akkor működik a legjobban, ha DJ van a lagzin, de szerintem mindenki örül neki, ha felcsendül a kedvenc száma, slágere. Mellesleg igazán egyszerű kis figyelmesség.

Virághordó kislány? Virághordó Nagymama!

Nincs kéznél egy aranyos kislány, aki betöltheti a virághordó szerepét? Miért ne vállalhatná el a nagymama! Szerintem nagyon aranyos és figyelmes dolog és az is biztos, hogy a nagyi oda és vissza lesz a boldogságtól, ha ilyen fontos szerepet bíztok rá.

Tanácsadó kártyák
A vendégkönyv mellé kirakhattok kis kártyákat is, amelyekre komoly és vicces tanácsokat is írhatnak a vendégek. Akár konkrét dolgokra is rákérdezhettek tőlük, például: Hogy hívják az első gyermekünket, Szerinted mi a hosszú házasság titka, mit csináljunk az első évfordulón? Vagy sokkal viccesebbre is vehetitek a figurát.

Többszínű koszorúslány ruha
Elképesztően mesés látványt nyújtanak az egy színskáláról választott koszorúslány ruhák. Plusz biztosra mehetünk, hogy az előkészületek kapkodásában senki nem keveri össze ruháját.

Egyéni köszönő ajándék
Bár itthon kevésbé hagyomány, de nagyon kedves dolog, hogy a lagzi végén a vendégek kapnak valami apróságot az esküvő emlékére. Erre nagyszerű ötlet egy kis asztalt fölállítani, ahol van némi édesség és néhány féle apróság, amelyből a vendégek kedvükre válogathatnak, így saját maguknak összeállítva egy aprócska köszönő csomagot.

 

Nézegessetek további inspirációs ötleteket Pinterest oldalunkon.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás