Lánykérés Flashmobbal

Lánykérés Flashmobbal

Egy cardiffi férfi, Marc Fury egy negyventagú flashmob kórus segítségével kérte meg barátnője Naomi Colemant. A meglepetés remekül sikerült és természetesen a hölgy igent mondott. A nem hétköznapi lánykérés már bejárta a Facebookot és a Twittert is. 
A BBC beszámolója szerint a rendkívüli lánykérés a walesi fővárosban, csütörtökön este a Cosy Club nevű étteremben történt. A pár csendesen üldögélt asztalánál, mikor egyszer csak egy negyventagú kórus termett előttük, és nagyszerű hangulatot varázsolva előadtak egy Bruno Mars és egy Whitney Huston slágert, természetesen a szerelemről.
Az előadás végéig Naomi semmit sem sejtett, csak akkor döbbent rá mi is történik valójában, mikor párja elővette a gyűrűt és féltérdre ereszkedett. Később elmondta, hogy mindig is tudta, hogy párja nagyon kreatív, de nem sejtette, hogy ennyire romantikus. “Szép és őrült dolog volt egyszerre” – mondta. “Marc semmit sem árult el, még akkor sem, amikor a kórus elkezdett énekelni. Egészen addig nem fogtam fel, amíg meg nem láttam, hogy a zsebébe nyúl. Hihetetlen volt, abszolút mesés” – mesélt a lánykérésről. A vőlegény egy konferencián ismerkedett meg a Sing & Inspire kórussal, amelynek vezetője elmondta, hogy gyakran vesznek részt flashmobokon, de most első alkalommal segítettek egy eljegyzésben.  A meglepetésbe az étterem személyzete is be volt avatva, ezért az ott dolgozók igyekeztek úgy időzíteni a műszakjaikat, hogy a lehető legtöbben ott lehessenek a különleges lánykérésen.

Nézd meg a lánykérés videóját itt.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás