Jessica Simpson felfedte koszorúslányai kilétét

Jessica Simpson felfedte koszorúslányai kilétét

Nemrégiben a sztárpár már feltűnt a hírekben azzal, hogy áthelyezik esküvőjüket, amelyet mégis inkább Los Angelesben tartanak. Most a mennyasszony végre elárulta, hogy kik lesznek azok, akik segítik őt a legnehezebb és legrosszabb pillanatokban.
Jessica Simpsonnak szám szerint három koszorúslány is segíteni fog az esküvő körüli teendőkben. A 33 éves, két gyermekes anyuka elmondása szerint legközelebbi barátnőit választotta a megtisztelő feladatra. Egyikük nem is lehetne más, mint testvére Ashlee Simpson, a másik az örök barátnőjének tartott Cacee Cobb, harmadikként pedig stylistja, Nicole Chavez fogja támogatni.
A menyasszony számára nem volt minden döntés egyszerű. A divattervező és vőlegénye között volt némi ellentmondás az esküvői terveket illetően. Például csak az előző hónap elején derült ki, hogy a szerelmes pár mégis csak Los Angelesben fog esküdni, az olaszországi Capri szigete helyett.
Jessica az elmúlt pár hónapban drámai fogyást produkált, a szülés utáni kilók teljesen eltűntek róla, amely azt mutatja, hogy készen áll arra, hogy az oltár elé álljon. Az egymás után született gyermekeik miatt a pár ugyanis már többször elhalasztotta az esküvőt. Az ara elmondása szerint még mindig nincs konkrét dátum, de az idén mindenképpen egybe fognak kelni.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás