Hilary Duff húga is megházasodik

Hilary Duff húga is megházasodik

Hilary Duff is a boldog testvérek táborát erősíti. Húga, Haylie bejelentette eljegyzését párjával, Matt Rosenberggel. A színésznő Twitteren gratulált nekik.
Hilary nem tudta megállni, hogy magában tartsa a jó hírt, és 4,28 millió követőjével is megosztotta, hogy nővére hamarosan férjhez megy. Olyan boldog vagyok, hogy nem tudom magamban tartani a hírt! Gyönyörű nővérem és nagyszerű barátja eljegyezték egymást – írta üzenetében.
A színésznő csak azután osztotta meg az örömhírt, miután nővére ételekkel foglalkozó honlapján (Real Girls’ Kitchen), egy blogbejegyzésben már közzétette az eljegyzést.  A vőlegény április 1-én, bolondok napján kérte meg menyasszonya kezét, aki nagyon meglepődött ezen. Ezt bejegyzésében is megemlítette, valamint kifejtette, hogy mennyire várja már az esküvőt.  Haylie most kötött megállapodást egy 10 részes műsorról, az amerikai főző csatornán, így a siker felé is biztos az útja. A huszonhat éves menyasszony már anyuka, kisfia Luca még előző kapcsolatából született.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás