Idézet a házasságról

“Egy nő számára az esküvő azt jelenti, hogy élete minden szempontból megváltozik. Új házba kerül, új nevet kap, új kötelességek várnak rá. A házasság azt jelenti, hogy a férfi kiemel egy nőt a többi közül, minden más nő fölé helyezi, őt választja ki szeretete és védelme tárgyául.” – Karen Essex

Tovább

Claire Pettibone – Los Angeles-i tervező

Egy kollekció tervezésekor számomra az a legfontosabb, hogy olyan különlegesnek érezzék magukat a menyasszonyok, mint az alkotás, amit viselnek. Olyan helyre kalauzolom őket, ahol hercegnőként érezhetik magukat. „Mindig is az volt a vágyam, hogy gyönyörű női ruhákat alkossak, a legfinomabb anyagokból, figyelve a részletekre. Hogy összekapcsoljam a vintage érzést, a modern stílussal.

Tovább

Dunai Mónika – cukrász

Jó látni az elégedett örömöt a párok arcán. Az esküvői torta az utolsó előtti csúcspont, és elégedettséggel tölt el, amikor visszajön a menyasszony és elmondja, hogy tényleg nagyon finom volt a torta, és épp olyan volt mint elképzelték.  Jó látni, hogy örömet szerzünk, hogy arra az egy napra jelen voltunk mi is valakinek az életében.

Tovább