Mary-Kate Olsen esküdni készül

Mary-Kate Olsen esküdni készül

Még csak a hónap elején jelentették be az eljegyzést a 44 éves Oliver Sarkozy-vel, máris azon gondolkodnak a lapok, hogy vajon a divatguruvá avanzsáló Mary-Kate milyen ruhát fog hordani. 

Mary-Kate Olsen az Oliver Sarkozy-vel, a volt francia elnök Nicolas Sarkozy féltestvérével való eljegyzésük után már rögtön a figyelem középpontjába került, hatalmas régimódi gyűrűjével. A 4 karátos gyémánt és zafír köves gyűrűje, amelyben először a párizsi divathéten büszkélkedhetett, azonnal felkeltette a figyelmet. A komoly összegbe kerülő, gyűjtői darab sokak szerint nagyon is illik Mary-Kate egyéni stílusához.
Miután a gyűrű fölötti pletykák elhalkultak, máris új téma került a középpontba: vajon milyen ruhát fog hordani a divattervezővé lett Mary-Kate. Köztudottan szereti a régimódi dolgokat (ahogyan ezt jegygyűrűje is mutatja). Az ikertestvérével, Ashley-vel közismertek egyéni stílusukról, amelybe beletartoznak a különleges kivágások, színek és stílusok. Leginkább az 1920 évek ihlette ruhákban és felsőkben látni őket, így divatszakértők szerint Mary-Kate mennyasszonyi ruháján is ezek a stílusjegyek fognak visszaköszönni.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás