Miközben a saját esküvőmet szerveztem beszippantott ez a világ. Hogy mennyi szeretet és varázs árad az esküvői szervezés során. Izgatott készülődés és meghitt várakozás a nagy nap előtt. Mindenki, aki egy kicsit és részese lehet ennek, boldogsággal teszi. Mert egy csodálatos eseményről beszélünk. Arról, amikor két ember eggyé válik, útjuk összefonódik. Valami új születik. Életem legszebb éve volt az esküvői készülődés és a varázslatos nagy napunk. Nehezen lehet szavakba önteni azt a mérhetetlen szeretetet, ami körülvett minket. Férjemmel azt szerettük volna, ha igazi, hamisítatlan, hagyományos lagzink lesz. Ahol a fő szerep a felszabadult mulatozásé. Álmunk valóra vált. Barátaink, családunk mindannyian nagyon sokat segítettek, hogy a nap minden egyes pillanata tökéletes lehessen. Végtelenül szerencsések vagyunk, hogy közös életünk első meghatározó eseménye ennyire álomszerű lehetett.

 

Akik nélkül nem sikerült volna

 

A szervezés során olyan szakemberekkel dolgozhattam, akik területükön a maximumot nyújtják a legnagyobb odaadással. Nagyon jó érzés volt látni, hogy számukra mennyire fontos a mi boldogságunk. Köszönettel tartozunk nekik is, mert nélkülük nem sikerülhetett volna.  Minden menyasszonynak azt kívánom, hogy ilyen szeretettel ilyen boldogságban élje meg az esküvői készülődés óráit, heteit, hónapjait. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, nagyon sok odaadó szakemberrel ismerkedtem meg ezért döntöttem úgy, hogy szeretném ezt a tudást tovább adni.

 

Úton önmagad felé

 

 Egy esküvő szervezése út önmagad felé is. Hogy jobban megismerd ki vagy és mit is szeretnél igazán. Egy-egy apróságnak tűnő kérdésben lassan önmagadra ismersz. Sok mindent nem tudtál magadról, mielőtt elindulsz ezen az úton, de mire ott állsz majd az oltár előtt, abban a mérhetetlen szeretet aurában és a boldogság könnyei folynak arcodon, amikor férjed a házassági esküvel szívét teszi eléd, megérted, hogy ott vagy ahol lenned kell. Nem tudom, mely szó képes ezt az érzést leírni ezt csak érezni lehetséges. Azt kívánom Drága Menyasszonyok, legyen szívből jövő, őszintén megélt, boldogsággal teli, szeretettel kísért utatok.