Internetes szenzáció lett a pap meglepetés dala

A Hallelujah című dalt adta elő meglepetésként az ifjú párnak Ray Kelly atya Írországban. Az esküvői meglepetés videót hétfőn töltötték fel és már több mint kétmillióan nézték meg a megható pillanatokat. Ray Kelly atya éneke alig pár nap alatt lett internetes szenzáció.

 

Tovább

Cuppcake Tortaműhely

Az esküvő napján minden apró részlet nagy hangsúllyal bír. Ahogy a helyszín, a menüsor, vagy a díszítés, úgy az esküvői torta is képes hozzáadni a nagy nap hangulatához. Kádár Lilla a Cuppcake Tortaműhely tulajdonosa, egészen újszerű oldalról közelíti meg az esküvői torta kérdését. Szerinte ugyanis azzal, hogy desszertasztalt választunk egy agy torta helyett, tovább emelhetjük az esemény hangulatát, amellett, hogy ízében, formájában, látványában is újszerűt és különlegeset mutathatunk vendégeinknek.

Tovább

WAMP az esküvő jegyében

Az egyik legfontosabb törekvés az, hogy a vásárlók közelebbi kapcsolatba kerüljenek a tervezőkkel, és emellett pedig egyfajta küldetésként, a közvélemény és közízlés formálása a WAMP célja – mondta el Mosshammer Kinga kreatív igazgató. Hozzátette a hazai közönség megnyerésén túl egyre inkább külföld felé kacsingatnak. Legutóbb Pozsonyban biztosítottak bemutatkozási lehetőséget a tehetséges fiatal tervezők számára, a következő állomás pedig Bécs lenne. Ezen a hétvégén a WAMP-on a Karácsony utáni nyüzsgés után, a megszokott vásári hangulatot az esküvő tematika egészítette ki.

Tovább