Valódi eljegyzések – Így lehet spontán egy eljegyzés

Valódi eljegyzések – Így lehet spontán egy eljegyzés

A házasság izgalmas és kalandos útjának kezdete az eljegyzés. Ezt pedig minden leendő vőlegény igyekszik rendkívül emlékezetessé tenni, meglepni leendő menyasszonyát. De mi van akkor, ha a vőlegényjelölt a meglepetést, a sponteanitással szeretné elérni. Kristóf meséli el sok tervezéssel átszőtt mégis spontánra sikerült eljegyzésük történetét.

Tovább
E-session videó piknik hangulatban

E-session videó piknik hangulatban

Annyira jó érzés részese lenni egy-egy pár boldogságának. Andi nagyon határozott és hihetetlen jó ízlésű menyasszony, álom volt vele dolgozni. Eljegyzési videójukra piknik hangulatot álmodtam meg. Tudtam, hogy Szabi – csakúgy mint minden férfi – nem rajong a nagyon rózsaszín dolgokért, ezért igyekeztem a színben és a videó tematikájában is tükrözni a férfias dominanciát is. Andi is inkább a pasztell árnyalatokért van oda, így ötvöztem az egészen sötét mélykéket, a vidám pasztell színekkel.

Tovább
Mi az a letterpress?

Mi az a letterpress?

Esküvői meghívót választani nem könnyű dolog. Körbenézelődünk mit találunk a neten, megkérdezzük a barátainkat, ismerőseinket, ellátogatunk egy-két esküvői kiállításra, és ha még ezek után sem találtuk meg a megfelelőt, akkor elkészítjük magunknak. Nálunk legalábbis ez volt a képlet. Bár, ha előbb találok a Confettinire, máshogy alakul a történet. 

Tovább