Kerti virágok, csipkék – DIY esküvő a természetben

Kerti virágok, csipkék – DIY esküvő a természetben

“Évek múlva került elő egy óvodás anyák napi videó ahol már akkor egymás kezét fogtuk” – meséli Kinga és Balázs megismerkedésük történetét. Hihetetlen, de óvodás koruk óta ismerik egymást, és már tíz éve alkotnak egy párt. Esküvőjük minden ízében ezt a végtelen mély szeretetet, szerelmet tükrözi. A képek hangulatáról is árad az a bizalom, mely őket összefűzi. Kinga Instagram oldalát egyébként is érdemes követni, mert fantasztikus házi süteményeket készít, de különleges hangulatú, ízléses fotói is magukkal ragadóak. Ezek után nem csoda, hogy esküvőjük is visszatükrözi ezt a kifinomlut, stílusos, pazar hangulatot. Mesés képek következnek!

Tovább
Esküvői videó foglalási tippek

Esküvői videó foglalási tippek

Mire az esküvői videó kérdéshez eljuttok, általában a  legfontosabb elintéznivalók már mind egyeztetve vannak. A templomi és polgári szertartás, a helyszín már mind-mind lefoglalva, jöhetnek az esküvői szolgáltatók, köztük az esküvői videó.

Tovább
Amatőr vs. Profi esküvői videó

Amatőr vs. Profi esküvői videó

Az esküvő rendkívül költséges dolog, az esküvői videó pedig általában az utolsó dolog, amelyet a párok megrendelnek. Azonban, ha még egy amatőr rokon el is vállalja, hogy videót készít, amely igazán kedves gesztus, bizonyos dolgokat nem tud pótolni.

Tovább
E-session videó piknik hangulatban

E-session videó piknik hangulatban

Annyira jó érzés részese lenni egy-egy pár boldogságának. Andi nagyon határozott és hihetetlen jó ízlésű menyasszony, álom volt vele dolgozni. Eljegyzési videójukra piknik hangulatot álmodtam meg. Tudtam, hogy Szabi – csakúgy mint minden férfi – nem rajong a nagyon rózsaszín dolgokért, ezért igyekeztem a színben és a videó tematikájában is tükrözni a férfias dominanciát is. Andi is inkább a pasztell árnyalatokért van oda, így ötvöztem az egészen sötét mélykéket, a vidám pasztell színekkel.

Tovább