Last minute jegyesfotó helyszín a Kevélyhegyi levendulamező bokrai közt

Last minute jegyesfotó helyszín a Kevélyhegyi levendulamező bokrai közt

Hamarosan itt az esküvőtök, és szeretnétek előtte néhány meghitt jegyesfotót készíteni? Ehhez persze jó lenne valami különleges helyszínt is találni. 

Persze azt fontos hangsúlyozni, hogy elsősorban Ti és a szerelmetek a lényeg, a helyszín csak másodlagos, ugyanakkor nem mellékes persze.

Hogy milyen egy jó jegyesfotó helyszín?

Először is, intim. Igen, pontosan azért, mert a legtöbbünk nem profi modell, hogy hívószóra pózokba vágja magát, és mert igen, legtöbben szemérmesek, és izgulósak vagyunk. Ezen pedig nem segít,ha a Budai Várban a Halászbástyán próbáltok ellazulni, és természetes fotókat készíteni. Ezért a rousseau-i “vissza a természethez” jelszó, még itt a jegyesfotózás során is a legjobb választás lehet. Legyen szó egy erdőről, a Duna partról, vagy egy hatamas pipacs mezőről. De mit szóltok, ha tudunk valami csodaszépet mondani? Igaz, ehhez gyorsnak kell lennetek, mert a levendula hamar elvirágzik.

Egy csipet Provence-i hangulat a Kevély-hegyi Levendulamezőn

Igen, lelőttük a poént. Egy csodás levendulamezőt ajánlunk, de nem kell Tihanyig utazni, csak mindössze néhány kilométert a fővárostól. Pilisborosjenőn ugyanis pompásan tömött levendulabokrok várnak, meseszép környezetben.
kalandra fel tehát. Ha pedig ott jártatok szívesen fogadjuk a képeket is!

Fotó: Orcsi Brigitta, Briphoto

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás