Ez a pár a Mount Everesten akart egybekelni és meg is tették

Ez a pár a Mount Everesten akart egybekelni és meg is tették

“A romantika mellett a kalanddal együtt járó fájdalmat, örömöt, fáradtságot és küzdelmet is át szerették volna élni, így indokolták az extrém esküvői helyszínválasztást. Ashley Schmeider (32) és James Sisson (35) nem egy hagyományos esküvőre vágyott, hanem a világ legmagasabb hegyén, a Mount Everesten akart egybekelni. Ashley és James már egy teljes éve tervezte a különleges napot, amire már akkor el kellett kezdeniük edzeni. Nagy felkészülést igényelt, hiszen ez nem csak egy egyszerű séta volt a parkban. Végül március elején érkeztek meg Nepálba. Fotósuk, Charleton Churchill társaságában tették meg a háromhetes túrát, aminek a végén elérték az alaptábort. 5600 méter magasan mondták el egymásnak tett fogadalmaikat.

Esküvő a Mount Everesten

“Sok tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy egy tradicionális esküvő nem illett volna hozzánk” – mesélte Ashley. Bár a hegyen nagyon hideg volt, a pár azért magával vitt pár tradicionális kelléket.

Extrém esküvő

Ashley-n egy gyönyörű menyasszonyi ruha volt vállán egy szőrös boleróval, James pedig fekete öltönyt viselt. Szép ruhájuk alatt viszont mind a ketten a terephez illő bakancsot viselték.

Tűsarok helyett bakancs

A pár esküvőjét és túráját végig dokumentálta fotósuk, Charleton Churchill.

Fotók: Charleton Churchill

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás