30 millió forintba kerülhetett Pippa Middleton esküvőjének dekorációja

30 millió forintba kerülhetett Pippa Middleton esküvőjének dekorációja

A Pippa Middleton esküvéjét követő zártkörű fogadás dekorációja becslések szerint 30 millió forintba került. Az “Elvarázsolt erdő” fantázianevet viselő virágpalotát a Middleton-család Berkshireben lévő házának kertjében állította fel Djordje Varda, az esküvő tervezője.

A toronyburkolat kupoláját, amelyet cseresznyevirággal borítottak, erre az alkalomra Belgiumból hozatták – írta meg a DailyMail. A tavaszi zöld asztalterítőkkel borított étkezőasztalokat mélyzöld lombminta díszítette, rajtuk rózsaszínű és fehér rózsaerdő pompázott. Az asztalok között tükrös és arany díszítáésű virágládák álltak.

Egyes számítások szerint a teljes esküvő költsége meghaladta a 400 millió forintot. A mesés esküvőn a menyasszony egy elöl zárt, hátul csipkével kidolgozott, nyitott Giles Deacon által tervezett ruhában mondta ki a boldogító igent. Pippa jegygyűrűje mintegy 250 ezer font volt, körülbelül tízszerese annak, mint amennyit egy átlagos pár a teljes esküvőjére elkölt. A négyéves György hercegre bízták a gyűrűket, a kétéves kis Sarolta hercegnő pedig koszorúslányként volt jelen nagynénje esküvőjén.

Fotó: Northfoto

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás