5 dolog, amit nem mondanak el az esküvői színek kiválasztásáról

5 dolog, amit nem mondanak el az esküvői színek kiválasztásáról

Az esküvői színek a dekoráció alapja, ezért néha nagy fejtörést okoz a kiválasztásuk. Azonban, ha már sikerült is kiválasztani őket, akkor is akadhatnak még meglepetések, hiszen nagyon egyszerű elveszni a részletekben.

Ezekre is számíts, ha már megvannak az esküvői színek.

Mindenhol az esküvői színeidet kezded látni: Már a legegyszerűbb dolgok – például vásárlás, vagy tévénézés – közben is mindenhol az esküvői színeidet véled felfedezni? Mivel minden szabadidődet a szervezéssel töltöd, ez valahol természetes, azonban annak a jele is lehet, hogy érdemes egy kicsit lazítani és egy kis szünetet tartani az esküvőszervezésben.

A vőlegényedet jobban érdeklik a színek, mint azt képzelnéd: Bár a vőlegények nem tervezgetik egészen kiskoruk óta az esküvőjüket, azért a közelgő nagy nap az ő napjuk is, így nem csoda ha érdekli őket. Ezt pedig csak jó lehet, még akkor is, ha eltérő elképzeléseitek vannak. Egy kis megbeszélés és néhány kompromisszum árán olyan esküvőtök lehet, amely mindkettőtöket tükröz.

Túl sok inspiráció: Rengeteg inspiráló képet mentettél már le, bekönyvjelzőztél számtalan érdekes cikket és már az összes estédet a tervezéssel töltöd. Azonban a képek gyűjtögetése nem minden, előbb-utóbb be kell fejezni az ötletek gyűjtögetését és az akció mezejére lépni: Inspirálódj, majd lépj tovább, ugyanis egy idő után a sok ötlet miatt, a már meghozott döntések is megkérdőjeleződnek, ez pedig végül kapkodást és összevisszaságot eredményezhet.

A gyakorlatba átültetni néha sokkal nehezebb: Megvannak a tökéletes színek, az elképzelések, szuper fotók, mit hogyan szeretnél, ha kinézne. Csakhogy ezek képek, amiket pedig át kell ültetni a gyakorlatba is. A profi dekoratőrök, abban segítenek, hogy a dekoráció, amit megálmodtál valóban a helyén legyen, egységes és egyedi legyen, valamint, hogy az esküvő előtt ne neked, vagy a családtagoknak kelljen dekorálniuk.

Az esküvői dekoráció nem határozza meg a házasságotokat: Lehet nehéz a dekorációs elemek válogatása közben elképzelni, hogy mindegy melyik árnyalatát választod a kéknek, zöldnek, vagy a pirosnak, végül minden rendben lesz és minden jó lesz. Az esküvőtök egy hatalmas nagy ünnepség, ahol a családdal barátokkal együtt örülhettek egy izgalmas élet kezdetének. Stressz helyett inkább élvezd és nyugodtan engedd el a fantáziád!

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás