Májusi menyasszonyok! Ezek semmiképp se maradjanak le a teendők listájáról

Májusi menyasszonyok! Ezek semmiképp se maradjanak le a teendők listájáról

Májusra már csodálatos idő kínálkozik az esküvőhöz, nem is csoda, hogy ha több pár is májusi esküvőt választ. Ebben az esetben pedig hamarosan itt is van a nagy nap, ám ezzel együtt az esküvővel kapcsolatos feladatok is megszaporodnak.

A nagy nap közeledtével felgyorsul az idő és rengeteg feladatot kell ellátni, amelyet a hétköznapi és otthoni teendőkkel együtt kell megoldani. Ez pedig egyszerre izgalmas és komoly feladat. Ehhez segítségül összegyűjtöttünk néhány fontos pontot, amit nem érdemes lehagyni az utolsó hónap teendő listájáról.

  • Nézd át utoljára és rendszerezd a meghívókra kapott válaszokat. Ha valaki válasza még mindig nem érkezett volna meg, telefonon próbáld meg fölvenni vele a kapcsolatot.
  • Tisztázd le az ülésrendet. Ha pedig ez meg van, akkor már az útbaigazító fogadótáblát se felejtsétek el
  • Véglegesítsd az időpontot a fodrásszal és a sminkessel pontosan hány órára kell majd érkezniük a nagy napon.
  • Ha szükséges, akkor még most csináltass frizurát, azaz fesd be a hajad, vagy vágass belőle. Ilyenkor még lehet rajta javítani, ha még sem olyan a végeredmény, mint amilyennek elképzelted
  • Szerezd be a köszönőajándékokat, valamint a koszorúslányok és a szülők ajándékát.
  • Készítsd el a végleges napirendet. Mikor szeretnél felkelni, mikor érkezik a fodrász és a sminkes, mikor lesz a fotózás. Figyelj, hogy mindenre számolj rá egy kis plusz időt, elkerülve az esetleges csúszásokat.
  • Ha úgy döntötök, hogy az esküvőt megelőző éjszaka nem alszotok együtt, tervezzétek meg a logisztikát, ki hol fog aludni, mikor és hol fogtok találkozni.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás