Ezt a hat esküvői tippet biztos nem hallottad

Ezt a hat esküvői tippet biztos nem hallottad

Az Esküvő Vintage oldalán és persze szerte az interneten rengeteg tippet, inspirációt olvashattok az esküvőszervezéssel, készülődéssel és tervezéssel kapcsolatban. Azonban van néhány esküvői tipp, amit kevés helyen lehet csak olvasni, viszont nagy segítség a menyasszonyoknak.
A segítőid kiválasztása:
Sokszor szól a fáma arról, hogy az esküvői előkészületekben kinek, mi lesz a feladata. Azonban arról, hogy őket mi alapján érdemes választani kevesebben írnak. Érdemes pozitív és kreatív embereket gyűjteni magad köré, hiszen ha esetleg beüt a baj, akkor gyors és hatásos megoldást kell találni. Ehhez olyanok kellenek, akik a jók a krízishelyzetekben és mindenképpen a Te oldaladon állnak és támogatnak téged.

A leánybúcsú vendéglistája:
Remek „kifogás” lehet egy nagy bulihoz és lazításhoz, amikor ki lehet adni a gőzt. Azonban nem muszáj mindenkit meghívnod a buliba. Igyekezz olyanokat választani, akik szeretnek és örülnek a házasságodnak és tényleg Veled ünnepelnek. Így olyan leánybúcsúd lehet, amit tényleg szeretsz és Te vagy a középpontban.

Az aggasztó problémák
Már mi is írtunk róla, milyen problémák merülhetnek fel az esküvőszervezés közben. Bizony nagyon sok minden van, mi aggaszthat egy menyasszonyt. Ahhoz, hogy a legjobb megoldást megtaláld, konkretizáld és különítsd el a problémákat! Például: Félsz, hogy esni fog? Készíts esőtervet, még ha ez egy kevés többlet kiadással is járhat, mert így rögtön eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnod.

A csináld magad rejtelmei
Terjed a csináld magad őrület a menyasszonyok között, nem is véletlenül. Sok tippet is kaphatunk, hogy miket érdemes saját kezűleg megcsinálni, illetve tippeket, hogy például mikor érdemes elkezdeni a munkát, mit érdemes használni és honnan jó beszerezni. Azonban egy dolgot sokszor elfelejtenek megemlíteni: mindehhez hely is kell. Hiszen például a több száz elkészített papírvirágot, a kreatív, de hatalmas üdvözlőtáblát és a többit, mind-mind el kell valahova tenni. Ezt tartsd szem előtt, mikor eltervezed, mit fogsz saját kezűleg elkészíteni az esküvődre!

A ruhaválasztás
Ebben a témában is rengeteg tanácsot kaphat egy menyasszony. Milyen ruhát és hol lehet találni, kivel érdemes elmenni ruhát választani, vagy mit csinálj a ruhapróbán. Tényleg sokat lehet róla olvasni. Az erdőnyi tanács közül a legfontosabb azonban, hogy hallgass az érzéseidre. Ha „nem hallod meg”, hogy mit súg az ösztönöd, várj. Néhány napot hagyj magadnak, hogy leülepedjenek a dolgok és utána egyszerűbben fogsz tudni dönteni.

Evés az esküvő napján
Mindenhol szó van róla, hogy fontos az esküvői előkészületek alatt is enni, egész nap. Azonban mi történik azokkal, akik stresszhelyzetben nem tudnak enni? Ha Te is közéjük tartozol, akkor érdemes reggel jól megreggelizni, majd az esti vacsora során eltenni a „hajnali” órákra is, ha rád jönne a farkaséhség lefekvés előtt.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás