Geri Halliwell és Christian Horner összeházasodik

Geri Halliwell és Christian Horner összeházasodik

Geri Halliwell és kedvese, a Forma 1-es Red Bull istálló csapatfőnöke, Christian Horner összeházasodik. Ezt pedig Benedict Cumberbatch-hoz hasonlóan – aki színésznő kedvesével kel hamarosan egybe – a The Times hasábjain, egy rövidke bejegyzésben hozták nyilvánosságra. 

Geri Halliwell repes a boldogságtól. Ezt azok a fotók is bizonyítják, amelyek gyönyörű, hagyományos vágású gyűrűjében kapták lencsevégre. A pár 2009 óta volt jóban, későbbi szerelmi kapcsolatukat sokáig titkolták, csak idén márciusban hozták nyilvánosságra. A pár mindkét tagjának született gyermeke az előző kapcsolatából, Geri Halliwellnek egy nyolcéves kislánya van, míg Christian Hornernek alig egy éve született gyermeke előző párjától, Beverley Allentől, akivel tizennégy év után váltak el.

A The Times oldalain nyilvánosságra hozni az eljegyzéseket úgy tűnik egyre inkább divatos. Pár nappal a pár eljegyzése előtt Benedict Cumberbatch is így jelentette be eljegyzését Sophie Hunterrel, de több brit híresség is választotta már a bejelentés eme formáját.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás