Esküvői fehérnemű tippek

Esküvői fehérnemű tippek

Sikerült megtalálni a tökéletes menyasszonyi ruhát, azonban nem mindegy, hogy mit hordunk alatta. Összegyűjtöttünk néhány tippet az esküvői fehérnemű kiválasztásával kapcsolatban.

Illeszkedés
Ez persze nem csak abban merül ki, hogy mennyire kényelmes. A stílusának is illeszkednie kell, mind a testalkatodhoz és mind a menyasszonyi ruha stílusához is. Ha bizonytalan vagy ezt illetően, a szalonban biztosan segítenek ebben is.

A fehér nem kötelező, de ajánlott
A legtöbb menyasszonyi ruha ugyan nem átlátszó, de a fehér, vagy tört fehér esküvői fehérneműt választotok, biztosan nem foghattok mellé. Ha pedig izgalmat szeretnétek vinni a nászéjszakába, akkor még mindig ott a lehetőség átöltözni előtte.

Plusz varrás
Néhány ruhamodell alá egyszerűen nem lehet melltartót venni. Ilyen például a mély nyakkivágású, a nyitott hátú, vagy az olyan ruhák, amelyeknek teljesen sima a felsőrésze. Ezekbe érdemes belevarratni a melltartó kosarakat (ha esetleg nem lenne benne alapból), így rengeteg kellemetlenségtől megkímélhetitek magatokat (például nem kell majd állandóan húzogatni a ruhát tánc közben).

Az alakformáló esküvői fehérnemű
Rengeteg edzés van a hátad mögött, de még mindig úgy érzed nem az igazi az alakod és van mit javítani rajta a tökéletesség érdekében. A fűzős, A-vonalú, vagy báli ruháknál erre nem igazán van szükség. A szűk, vagy a sellő fazonú ruháknál azonban érdemes elgondolkodni rajta.

Plusz egy tipp
Az utolsó ruhapróbánál mindenképpen legyen ott valaki, aki segít a nagy napon is készülődni. Így elkerülheted az esetleges baleseteket, ami abból adódik, hogy nem megfelelően veszed fel a ruhát.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás