Hogy válassz koszorúslány ruhát?

Hogy válassz koszorúslány ruhát?

Összegyűjtöttük a fontos lépéseket, hogyan lehet tökéletes a koszorúslány ruha és lehet mindenki elégedett.
Először is légy jó barát és ne akarj bohócot csinálni a legjobb barátnőidből, azzal, hogy egy hozzájuk nem illő, borzalmas színű, vagy az alakjukat elrontó ruhát kelljen viselniük. Nem ettől lesz szép a menyasszony.

Másodszor, nyugodtan kérj véleményeket. Hogy könnyebb legyen a döntés és tisztában legyél azzal, hogy barátnőid mit tartanak jónak és kényelmesnek, kérd meg őket, hogy keressen képeket interneted, hogy milyen stílusú, színű koszorúslány ruha lenne számukra az ideális.

Harmadszor, ügyeljetek a részletekre. Dönts el, hogy a menyasszonyi ruha mely részletei köszönjenek vissza a koszorúslányokén, hogy egy szép egységet alkothassatok. Valamint azt is vedd figyelembe, hogy, ha valamelyik lány nem szeret bizonyos részleteket (pl.: a virágmintát, vagy valamelyik anyagot.)

Negyedszer, egy méret nem jó mindenkire. Ez pedig vonatkozik némely fazonokra is. Igyekezzetek, mindenkinek jól álló fazont találni. Ilyen lehet például az A vonalú szoknya, vagy a magasított derék.

Ötödször, ügyeljetek a színekre. Itt is fenn áll a lehetőség, hogy ugyanaz a szín nem áll jól mindenkinek. Ha nem sikerült mindenkinek jó egységes színt találni, akkor válasszatok különböző színárnyalatokat.

Hatodszor, legyen a koszorúslány ruha újrahasznosítható. Ha a koszorúslányok esetleg nem kölcsönzik a ruhát, hanem megvásárolják, akkor úgy válasszátok ki, hogy azt máskor is fel lehessen venni. Például a koktél ruhák, a két részes összeállítások mind szóba jöhetnek más alkalmakkor is.

Hetedszer jön a kényelem faktor. Találtatok egy gyönyörű és szép színű ruhát. Igen, csak folyton lecsúszik a pántja, vagy épp ujja-nélküliként az egész koszorúslány ruha úgy, ahogy van, csúszik le. Akármennyire is tetszik, az ilyet sose válasszátok. Csak a baj lesz vele és senkinek sem érdeke, hogy idegesek legyenek a koszorúslányok is, vagy éppen akaratuk ellenére villantsanak.

Nyolcadszor, ne akarj irányítás mániás lenni. Éppen elég feladatod lesz az esküvővel kapcsolatban. Ha megbeszéltétek, hogy melyik ruhát választottátok, akkor nyugodtan hagyd a lányokra a megvásárlását.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás