Esküvő előtti fotózás? 5 indok, hogy ne tedd

Esküvő előtti fotózás? 5 indok, hogy ne tedd

Egyre több pár dönt manapság amellett, hogy az esküvő előtti fotózást választja. Ugyan az első találkozás, vagy first look is rendkívül romantikus módon megoldható és bizonyos esetekben előnyös is, de mi most mégis a hagyományos, a „ceremónián találkozik először az ifjú pár” mellett érvelünk. Kicsit tovább tarthat a szépítő alvás

Nem kell hamarabb oda érned, hogy a ceremónia előtt két órával találkozz a vőlegényeddel, így marad időd egy kicsit tovább az ágyban maradni. Amúgy is lehet, hogy az előző nap sokára végeztek az utolsó simításokkal, vagy csak egyszerűen rosszabbul alszol az izgalom miatt. Ehhez pedig társulnak az aznapi hosszas előkészületek is, amelyek rengeteg időt elvesznek. Akár egy óra is sokat számíthat ilyenkor és biztos vagyok benne, hogy mindenki a legjobb formáját szeretné hozni.

Érintetlen marad a menyasszonyi ruha a ceremóniáig
Lássuk be, a hófehér ruha könnyen koszolódik. Ezért, ha a ceremónia előtt van beiktatva a fotózás, akkor kínosan ügyelni kell a menyasszonyi ruha épségére. Főleg, hogy általában szabadtéren készülnek a képek – ami természetesen gyönyörű végeredményt ad – és rengeteg természeti elemmel (értsd: sár, fű, koszos járda) kell megküzdeni. A képek is sokkal felszabadultabbak lehetnek, ha nem amiatt aggódsz folyton, hogy vajon, hogyan fog kinézni a ruhád miközben bevonulsz az oltár elé.

A násznép is részese lesz a különleges pillanatnak
Az biztos, hogy te örökre fogsz emlékezni vőlegényed arcára, mikor meglátott a hófehér ruhádban. De miért ne oszthatnád a pillanatot azokkal is, akik pontosan azért érkeztek, hogy titeket ünnepeljenek és részesei legyenek a boldogságotoknak? Ez a pillanat nem csak nektek, de az egész családnak és a barátoknak is igen sokat jelent majd.

Már ténylegesen házasok vagytok a fényképeken
Kimondtátok a boldogító igent, úsztok a boldogságban és olyan széles a mosolyotok, mint az előtt sosem volt. Mikor lehetne a legjobb képeket készíteni, ha nem ilyenkor. Persze az egész nap egy hatalmas „boldogság-áradat”, de a ceremónia után már a jegygyűrűk is felkerültek, ami sokkal érzelmesebb képeket eredményez.

Tovább tart a misztikum
A meglepetésnek nagy ereje van. Miért ne tarthatna egy kicsit tovább a misztikum és a kellemes izgalom, ki hogyan néz ki és élveznéd még egy kicsit a rivalda fényt, ami csak rád szegeződik.

Persze sok előnyt lehet felhozni az esküvő előtti fotózás mellett is. Azonban érdemes átgondolni, hogyan fér bele a büdzsébe, hogy tovább van ott a fotós, vagy hogyan lehet megoldani a logisztikát, ha a ceremónia és a lagzi között szeretnétek megejteni a fotózást, illetve, hogy vendégsereg se várjon túl sokat. A döntésnél azonban egy dolog a fontos: TI!

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás