Ezekről ne feledkezz el az esküvő előtt

Ezekről ne feledkezz el az esküvő előtt

Az esküvő előtti hetek igen felpöröghetnek és ilyenkor fontos dolgokról is megfeledkezhet az ember. Összegyűjtöttünk néhány kihagyhatatlan dolgot, amit jó, ha nem felejtesz el az esküvő előtt.A következőkről ne feledkezz el esküvő előtt:

Kiküldeni az információkat: Küldj minden vendégnek e-mailben egy utolsó emlékeztetőt néhány nappal az esküvő előtt. Legyenek összeszedve benne a legfontosabb információk, mint például a nagy nap menetrendje, elérhetőségek, pontos címek.

Szétszortírozni a fizetéseket: Készítsd össze külön, minden esküvői szolgáltató számára a pénzt, amit majd ki kell még fizetni. Mondjuk szépen borítékokban (vagy ha utalni kell, jegyezd fel több helyre, vagy állíts emlékeztetőt a telefonra). Ezt biztosan meg fogod magadnak köszönni és nem keveredik el semmi.

Lefixálni a logisztikát: Ne csak a vendégeidnek küldj emlékeztetőt az esküvő előtt. A szolgáltatókkal is egyeztess még egyszer utoljára, hogy minden simán mehessen és te is nyugodtabban készülhess az esküvődre.

Összekészíteni a szükséges dolgokat: Az esküvő előtti utolsó napokban úgy is minden a feje tetejére áll. Készítsd össze az összes szükséges dolgot: kiegészítők, ajándékok, váltócipő, stb. és tedd egy nagy kupacba. Így biztosan nem felejted el például a koszorúslányok ajándékát sem (mert ebben az esetben nem kérheted meg őket, hogy figyelmeztessenek)

Gondoskodni rágcsálnivalókról és frissítőkről: A nagy napon valószínűleg nem lesz időt a vacsoráig nyugodtan leülni és enni, így fontos, hogy kéznél legyen néhány könnyen bekapható falat és természetesen elegendő víz, vagy üdítő. Senki sem szeretne szédelegve oltár elé vonulni. Még egy fontos tanács ezzel kapcsolatban: Jelöld ki az egyik koszorúslányt, hogy minden körülmények között gondoskodjon arról, hogy bőségesen megreggelizzél.

Túlélő csomagot készíteni: Egy korábbi cikkben már részleteztük, hogy miért is elengedhetetlen egy ilyen csomag és mit érdemes tartalmaznia. Ha ez nálad van, a váratlan események sem tehetik tönkre a nagy napodat.

Elkezdeni csomagolni a nászútra: Mivel általában néhány napon belül el is indultok a nászútra, érdemes ennek is egy „kupacot” készíteni. A készülődés és az utolsó simítások közben, ha kezedbe akadnak olyan dolgok, amik a nászútra kellhetnek, akkor azt tedd külön, hogy később könnyebb legyen összecsomagolni.

 

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás