Szülőköszöntő tippek

Szülőköszöntő tippek

Szüleitek életetek minden fontos pillanatában ott vannak mellettetek, így természetesen az esküvő napján is ott lesznek. Minden bizonnyal rengeteget is segítenek, valamint támogatnak. Néhány plusz kedves gesztussal szívhez szólóan tudjátok megköszönni nekik a fáradozásaikat és megnyugtathatjátok őket: mindig fontosak lesznek számotokra. Különlegesség köszönő ajándéknak. Vessétek latba minden kreativitásotokat és lepjétek meg szüleiteket, egy olyan szülőköszöntő aprósággal, amely emlékezteti őket, hogy mindig fontosak lesznek számotokra. Egy kézzel készített ékszer, zsebkendő, vagy bármi, amit párotokkal együtt tudtok elkészíteni tökéletes ajándékot jelenthet.

Anyu ruhája. Egy előző cikkünkben már adtunk egy-két ötletet az édesanyák esküvői ruhájának a felhasználására. Ha azonban nem akartok ollóval neki esni, akkor egyszerű megoldásként ki is lehet állítani. Sőt rokon hölgyektől összegyűjtött esküvői kellékekből, emlékekből egy nagyon kedves kis kiállítást is összeállíthattok, amely így akár dekorációként is szolgál.

Fényképek. Minden szülő oda van a gyermekeiről készült képekért. Gondoskodjatok róla, hogy a fotózás alkalmával készül egy kifejezetten a szüleiteknek. Ehhez számtalan ötletet lehet találni az interneten. A legnépszerűbbek például az üzenettel ellátott képek (valamilyen feliratot tartanak a képen), vagy azok, amelyeken az ifjú pár a szüleik esküvői fotóját tartja maga előtt.

A szülői esküvő. Egyszerűen felidézhetitek szüleitek esküvőjét is, ha az ő közös táncuk dalát is lejátsszátok az este folyamán. Biztosan gyönyörű emlékeket fog felidézni bennük.

Mindenképpen kérjétek szüleitek segítségét is az előkészületek alatt! Az esküvő alkalmával egy új családot alapítotok és előfordulhat, hogy a szülőknek egy kicsit nehezebb lesz, hiszen drága gyermekük végérvényesen felnőtt. Azzal, hogy segítséget kértek tőlük éreztetitek, hogy továbbra is fontosak számotokra és számítotok rájuk.

A fentihez kapcsolódóan az esküvő és mézes hetek letelte után is szervezzetek valami közös programot, ha más nem egy kis sütögetést, vagy kirándulást. A legjobb érzés az, ha együtt van a család. Szüleitek biztosan értékelni fogják.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás