Örülnél, ha ezt kapnád a koszorúslányodtól?

Örülnél, ha ezt kapnád a koszorúslányodtól?

Óriás plakáton a leánybúcsú. Egy cardiffi menyasszonyt egy igazán különleges ajándékkal lepett meg koszorúslánya. Amikor visszaérkezett a városba az egyik legforgalmasabb pontnál egy óriásplakáttal találta magát szembe, amelyen az ő leánybúcsúját hirdették, akár egy premierre váró filmet.A 25 éves Sarah Molland teljesen elképedt mikor szembetalálta magát a saját óriásira nagyított fényképével az óriás plakáton. Elmondása szerint „az első pillanatban legszívesebben megfojtotta volna barátait”. Később aztán persze már ő is viccesnek tartotta az ötletet.
A koszorúslány, a szintén 25 éves Rachael Coombs hónapokat töltött a szervezéssel, hogy teljes meglepetés legyen a menyasszony számára. A baráti társaság teljes titoktartást is foga-dott az ügy érdekében.
Az óriásplakát Cardiff belvárosában kapott helyet, közel a Motorpoint Arena-hoz. A plakát egy Russel Brand film, a Forgetting Sarah Marshall (Elfelejteni Sarah Marshallt) alapján készül, és mintegy 500 fontjába került a baráti társaságnak.
A leánybúcsú „hirdetését” a parti után még egy hétig láthatta több száz vásárló és járókelő.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás