Jessica Simpson esküvőjének részletei videóval

Jessica Simpson esküvőjének részletei videóval

Jessica Simpson összeházasodott szerelmével, Eric Johnsonnal. A divattervező és volt NFL játékos kedvese Július 5-én fogadott egymásnak örök hűséget Santa Barbarában (Kalifornia) a San Ysidro Ranch-on.
A pár az egyik amerikai lapnak adott tájékoztatója szerint teljes boldogságban és szerelemben úszik. „Kimondani a boldogító igent az egész család a barátok és legfőképpen a gyermekeink előtt a lehető legboldogabb pillanat volt az életünknek.” – mondták el.
Az ceremónián a család is nagy szerepet kapott: a divattervező kislánya volt a virághordó-kislány, a fia a gyűrűhordó szerepét töltötte be, húga, Ashlee pedig az egyik koszorús lány volt. Az esküvőn 250 vendég vett részt.
Az esküvő előtti napon a pár tartott egy partit, ahol a vendégekkel együtt ünnepelhették meg az amerikai függetlenségi napot, Július 4-ét. A vendégek különféle ínyencségeket falatozhat-tak ,majd a Four Seasons La Pacifia-ban együtt nézték meg az ilyenkor szokásos ünnepi tűzi-játékot.
A pár még 2010-ben jegyezte el egymást, de gyermekeik születése miatt többször is elhalasz-tottál az esküvőt. A mostani esküvő eredeti helyszíne Capri szigete lett volna, ahol a pár elő-ször nyaralt együtt, de végül úgy döntöttek, hogy túl sok lenne a vendégeket arra kérni, hogy Európába repüljenek.

 

Nézzétek meg a sztár esküvőjéről készült videót itt.

 

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás