Lindsay Ellingson megesküdött

Lindsay Ellingson megesküdött

A Victoria’s Secret Angyala, Lindsay Ellingson összeházasodott szerelmével Sean Claytonnal. A bensőséges ceremóniát Dél Karolinában tartották.
Lindsay Ellingson  és kedvese 85 vendég előtt fogadott egymásnak örök hűséget a Palmetto Bluff Fo-gadóban, amely romantikus tengerparti helyszínt nyújtott.
Lindsay Ellingson, aki már modellt állt már többek között, a Chanelnak, a Dolce & Gabbananak, Valentinonok és Christian Diornak is, egyáltalán nem mutatta az esküvői stressz jeleit. Két nappal a ceremónia előtt egy békés tengerparti fényképet posztolt Twitteren, amely inkább volt nyaralós, mint „esküvőre készülős”.
A modell és kedvese tavaly novemberben, Hálaadáskor jegyezték el egymást, mikor a vőle-gény szüleinél ünnepeltek Ohióban. Egy amerikai oldalnak a leánykérés részleteit is elmesélte: „Sean igazán különlegesen kérte meg a kezem. Elvitt egy erdei sétára, egy gyönyörű havas napon, hogy megmutassa azt a fát, ahová szülei monogramjukat vésték, még a gimnáziumi éveik alatt. Aztán mielőtt észhez térhettem volna, már ott térdelt előttem, kezében egy csodá-latos gyűrűvel, amit úgy készítettet számomra.”

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás