Esküvői frizura tippek

Esküvői frizura tippek

A nagy napra készülve nagyon sok mindenre kell odafigyelni, hogy tökéletes pompában léphess az oltár elé. Ebből természetesen a frizura megtervezése sem maradhat ki. Most összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy a hajad is tökéletes legyen az alkalomra.

Az esküvői frizura megtervezése nem csak annyiból áll, hogy többféle viseletet is kipróbáltok, hanem érdemes a hajat megfelelő állapotba is hozni. A lenti lista ehhez ad segítséget.
Idő: Fontos, hogy hagyj elég időt hajad rendbehozatalára. Azaz időben kezd el ápolni, vagy növeszteni. Ha bizonytalan vagy, hogy hajad milyen ápolásra szorul, vagy milyen hosszúnak kell lennie a kinézett frizurához fordulj szakértőhöz.
Vágás: Ha vágatni szeretnél belőle, azt jó, ha körülbelül egy hónappal előtte megteszed, így ha úgy érzed, hogy túl rövid lett, van ideje megnőni. Plusz közvetlenül az esemény előtt is tudsz belőle vágatni egy pár centit, hogy felfrissítsd a hajvégeket.
Hőhatások: Érdemes hajpakolást is használni, hogy rendbe hozza a hajszárító, hajsütővas, vagy az egyenesítő okozta sérüléseket. Ezek használata előtt pedig jó, ha olyan terméket is használsz, amely véd a hő okozta károsodás ellen.
Festés: Ha be akarod festeni a hajad a nagy napra, azt is érdemes legalább 2 héttel előtte megtenni. Így lesz időt a megfelelő színt kiválasztani és esetlegesen javítani rajta, ha nem a kívánt hatást érted volna el.
Stílus: Bizonyosodj meg róla, hogy frizurád illik a ruhád stílusához! Sokat ront az összhangon, ha hajviseleted nem egészíti ki a mennyasszonyi ruhát.
Bizalom: És végül, de nem legutoljára: csak olyanra bízd a hajad, akiben teljes egészében megbízol. Éppen elég dolgon kell majd aggódnod, a frizurád ne legyen köztük.

 

Nézeges esküvői frizura ötleteket Pinterest oldalunkon.

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás