10 dolog, amit tenned kell miután eljegyeztek

10 dolog, amit tenned kell miután eljegyeztek

Gratulálunk! Eljegyeztek. Ez a 10 tennivaló segít, hogy a legjobban szervezett úton haladj, a legjobb esküvő felé.

  1. Oszd meg a nagy hírt – Értesítsd a családod és a legfontosabb barátaid arról, hogy eljegyeztek. Oszd meg a nagy hírt a családoddal, legjobb barátaiddal mielőtt frissítenéd státuszod Facebook oldaladon. Nem jó pont, ha a kozmetikusod hamarabb értesül róla, mint a nagymamád.
  2. Menj el manikűröshöz – Hisz állandóan szem előtt lesz a kezed, mindenki látni akarja majd, hogyan is csillog az ujjadon a jegygyűrűd.
  3. Élvezd a pillanatot – Eljegyeztek, ami azt jelenti, hogy elkezdheted tervezgetni álmaid esküvőjét. De ez egyúttal az is jelenti, hogy életet hátralévő részét lelki társaddal, választottaddal töltöd. Végy egy kis időt (legalább néhány hetet), hogy kiélvezzétek a romantikát, mielőtt belevetitek magatokat a szervezésbe.
  4. Kezdődhet az álmodozás – Ez az élmény része: ötleteljetek, tervezgessétek együtt a nagy napot. Vessétek fel egymásnak mit is szeretnétek igazán az esküvőtökön. Inspirálódjatok, ehhez segít Pinterest oldalunk is.
  5. Jöhetnek a számok – Jöhet a fekete leves? Bizony, meg kell határoznotok a költségvetést, és a vendégek listáját. Ez az első legfontosabb lépés, hiszen e nélkül nem tudjátok lefoglalni a helyszínt.
  6. Elő a naptárral – Egy jó terv fontos része az időzítés. Tavaszi esküvőben gondolkodtok? Vagy az őszi színek a kedvenceitek?  Nyár közepén mennétek nászútra, vagy inkább késő ősszel? Határozzátok meg az időpontokat is. Tipp: Kérdezzétek meg azokat a barátaitokat, akik szintén esküvőre készülnek, így azok a dátumok már ki is vannak lőve.
  7. Bízz meg egy esküvő szervezőt – Ha esküvőszervezővel szeretnél dolgozni, keresd fel őt, mielőtt még helyszínt választanál, mert biztos, hogy tud sokkal jobbat ajánlani.
  8. Válasszátok ki az esküvő helyszínét – A helyszín a legfontosabb kérdés az esküvőn, szinte mindent befolyásol. A kiválasztott helyszín már meghatározza az esküvő stílusát is, így jó, ha tudjátok, hogy elegáns, modern minimalista, igazi lagzi hangulatú vagy épp extravagáns stílus áll hozzátok közel.
  9. Maradjatok a tervnél – Egy esküvőt nem lehet az utolsó pillanatban összedobni. Maradj a terveteknél, a költségvetésnél, és tartsátok az időrendet is.
  10. Foglald le a többi esküvői szolgáltatót – Miután megvan a helyszínetek, a dátum jöhet a fotós, a zenekar vagy a DJ. Mivel mind az esküvői fotósok, mind az esküvő DJ, és zenekar csupán egy esküvőt vállal egy nap, így jobb, ha időben felkeresitek őket.

Ezek is érdekelhetnek:

Esküvő előtti jegyes fotózás

Küldj SAVE THE DATE kártyát

 

Szólj hozzá Te is!

hozzászólás