Last minute esküvői videó ajánlat

 

lastminute-eskuvoivideo-header

Tél végi vagy kora tavaszi időpontot választottatok a nagy napra és már majdnem sikerült is elintézni mindent? Megvan a gyönyörű helyszín, szuper a fotós, az esküvői menünél pedig már csak az utolsó simítások vannak hátra?

lm-eskuvoi-video-slide1
lm-eskuvoi-video-slide2
lm-eskuvoi-video-slide3

Ebben a sok mindenben az esküvői videós benne van már?

Ma már a legtöbben felkérnek az esküvői fotós mellé egy esküvői videóst is, aki az esküvő csodaszép napját egy igazán romantikus filmmé varázsolja. Egy olyan filmmé, amelyben Ti vagytok a főszereplők!

Az Esküvő Vintage rendkívüli last minute esküvői videó ajánlatában most a februárra, márciusra és az áprilisra foglalt esküvői videók árából 15%-ot elengedünk.

 

lastminute-eskuvoivideo-1

Miért válasszátok az Esküvő Vintage-t?

Profi, televíziós múlttal is rendelkező stábunk már rengeteg esküvőt tudhat a háta mögött. Kiváló minőségben örökítjük meg életetek legszebb napját, úgy, hogy közben észre sem vesztek minket. A legapróbb részletekre is figyelünk, hogy a lehető legszebb és az egyéniségetekhez leginkább illő esküvői videót kaphassátok végeredményül.

Nem csak megörökítjük a nagy nap legfontosabb eseményeit, de ajándékként egy zenés esküvői klipet is készítünk, amelyben a kedvenc dalotok aláfestésével kiemeljük a legszebb, legemlékezetesebb és legmeghatóbb pillanatokat.

Az Esküvő Vintage háromféle esküvői videó csomagot kínál, amelyekről itt tudhattok meg többet.

Az akciós esküvői videó időpont-foglalásokat a megrendelés sorrendjében, a szabad helyek függvényében tudjuk fogadni!

 

 

Bővebb információ telefonon: 06 30 407 95 51 vagy 06 70 423 19 83